Onze speciale en gespecialiseerde vloerbehandelingen

Bij Hogenet gaan we er prat op dat we vrijwel ieder probleem met een vloer kunnen oplossen, zodat vervanging niet nodig is. We zetten daarvoor verschillende producten en machines in. Hieronder een (niet complete) opsomming. Samen maken ze Hogenet uniek als specialist in schoonmaak, onderhoud en renovatie van alle vloeren.

UV-behandeling

Deze speciale UV-machine maakt het mogelijk om razendsnel een toplaag op een vloer aan te brengen. De vloer is na behandeling vaak dezelfde dag nog beloopbaar.

Te gebruiken bij:

 

Dieptereiniging

We reinigen alle soorten tapijt, van wol tot polypropyleen, van hoogpolig tot laagpolig, van kamerbreed tot vloerkleden en tapijttegels. Dieptereiniging is de meest effectieve schoonmaakmethode voor zachte vloerbedekking en meubelstoffen. Voor tapijten (vloerkleden) en meubels hebben we een eigen ophaal- en brengservice.

Te gebruiken bij:

 

Strippen: slijpen met diamant

Met een speciale diamantslijpmachine halen we alle lagen (vervuiling, polymeer en andere beschermlagen) van de vloer. Vanaf de onderste laag bouwen we de vloer weer op. Een manier van renoveren die effectiever, voordeliger en duurzamer is dan reguliere renovatietechnieken. We gebruiken bij het verwijderen van de oude lagen immers geen chemische producten!

Te gebruiken bij:

 

Altijd de focus op duurzaamheid

Naast de hier besproken speciale technieken die van Hogenet een uniek bedrijf maken, met specialistische kennis, hebben we altijd de focus op een duurzame oplossing. Dat betekent niet alleen dat we daar waar het kan altíjd kiezen voor ecologische onderhoudsproducten (bijvoorbeeld van het Duitse topmerk Dr. Schutz, waar we preferred supplier van zijn), maar ook altijd oog hebben voor het behoud van uw vloer.

Door te adviseren voor goede doppen en andere beschermingsmaterialen onder uw meubels én voor goede schoonloopzones, maar ook altijd tijdens onze werkzaamheden goed te letten op goede bescherming voor vloeren.

Snelle service

Directe lijnen en snel direct geholpen worden. Daar streeft Hogenet naar. Wij zijn vrijwel altijd bereikbaar en meestal kan een klus dezelfde week nog worden uitgevoerd. Voor spoedklussen geldt, vandaag gebeld, uiterlijk morgen uitgevoerd. Dit alles zonder dat dit ten koste gaat van de kwaliteit.

Contactgegevens

Endepoelstraat 24
6942 GL Didam
T. 0316 220 242
I. www.hogenet.nl
E. info@hogenet.nl

Copyright 2019 Hogenet

error: Content is protected !!