Kapotte of vieze vloeren vervangen hoeft vaak niet

- Vertrouw op het vakmanschap van Hogenet

Vaak krijgen eigenaren van vloeren het advies om hun vloer te vervangen als die beschadigd, kapot of sterk vervuild is. Dit komt meestal omdat de adviseurs in kwestie (van vloerfabrikanten, vloerenverkopers of schoonmaakbedrijven) een belang hebben bij de verkoop van een vloer of simpelweg te weinig weten van goed onderhoud. Hogenet is juist gespecialiseerd in de technische kant van vloeronderhoud. Ons advies luidt in de meeste gevallen anders: vervang de vloer niet, maar laat die goed schoonmaken, onderhouden of renoveren.

De afgelopen bijna 20 jaar bespaarde onze aanpak veel opdrachtgevers ergernis, tijd en geld. Niet alleen waarderen onze klanten ons vakmanschap en deskundigheid, maar vooral ook onze flexibiliteit.

Directe lijnen, snelle (re)actie

Dat is ook onze manier van werken: directe lijnen en snel reageren. Over het algemeen kunnen we u binnen een week al helpen met uw vloerprobleem. En mocht het om een acuut geval zijn, dan geldt: vandaag gebeld, morgen uitgevoerd. De praktijk heeft ons de afgelopen jaren laten zien dat onze manier van werken de klanten aanspreekt.

Dé specialist in schoonmaak, onderhoud en renovatie van alle vloeren

Ons machinepark, de milieuvriendelijke producten en materialen waar we mee werken, maar vooral onze mensen maken Hogenet tot dé specialist in schoonmaak, onderhoud en renovatie van vloeren. Hogenet is voor veel klanten dan ook de partij bij uitstek voor specialistisch vloeronderhoud. Het gaat dan zowel om de gebruikers van vloeren, als diverse (top)fabrikanten en woning- en projectinrichters. Alle partijen schakelen ons met grote regelmaat in bij problemen met vloeren.

Wetenschappelijk bewijs: mensen zien de vloer als visitekaartje

Wetenschappelijk onderzoek heeft uitgewezen dat iedere bezoeker let op de staat van de vloer in een gebouw. Én dat slecht onderhoud van de vloer bij 80% van de bezoekers een negatief effect heeft op de beeldvorming. Dat geldt bij particulieren thuis, maar zéker ook bij bedrijven, instellingen en andere zakelijke omgevingen. De vloer is het visitekaartje van een gebouw en de bewoners ervan!

Wij zorgen er graag voor dat de (eerste) indruk die u maakt met uw vloer een blijvend goede herinnering is!

Directeur Mike Hogenkamp richtte Hogenet omstreeks de eeuwwisseling op. Vanuit Didam in de Achterhoek werkt het bedrijf veelal in Nederland en Duitsland (met name Noordrijn-Westfalen). Maar door de grote aanwezige kennis, krijgt Mike ook regelmatig vragen van vloerfabrikanten over schoonmaak-, onderhoud- en renovatiekwesties buiten die regio’s.

Snelle service

Directe lijnen en snel direct geholpen worden. Daar streeft Hogenet naar. Wij zijn vrijwel altijd bereikbaar en meestal kan een klus dezelfde week nog worden uitgevoerd. Voor spoedklussen geldt, vandaag gebeld, uiterlijk morgen uitgevoerd. Dit alles zonder dat dit ten koste gaat van de kwaliteit.

Contactgegevens

Endepoelstraat 24
6942 GL Didam
T. 0316 220 242
I. www.hogenet.nl
E. info@hogenet.nl

Copyright 2019 Hogenet

error: Content is protected !!