Gepubliceerd op: 16 april 2019

Onze UV-machine bewijst zich vanaf het begin

Onze UV-machine bewijst zich vanaf het begin

Nu we een aantal maanden de beschikking hebben over onze UV-machine, kunnen we alleen maar zeggen dat het een succesnummer is. En dat de machine de investering meer dan waard maakt. De Jelight Floor Cure 412DX zetten we al bij verschillende projecten in, bij particuliere klanten en bij opdrachten voor bedrijven en instellingen. Het grote voordeel van deze UV-uithardingstechniek is dat de coating op de vloer meteen uithardt, waardoor u de vloer na reparatie of renovatie ook direct weer kunt gebruiken.
Onze UV-machine in actie.
 

Inzetbaar bij diverse (harde) vloeren

We kunnen de UV-machine inzetten bij projecten met verschillende soorten vloeren:

Snelle service

Directe lijnen en snel direct geholpen worden. Daar streeft Hogenet naar. Wij zijn vrijwel altijd bereikbaar en meestal kan een klus dezelfde week nog worden uitgevoerd. Voor spoedklussen geldt, vandaag gebeld, uiterlijk morgen uitgevoerd. Dit alles zonder dat dit ten koste gaat van de kwaliteit.

Contactgegevens

Endepoelstraat 24
6942 GL Didam
T. 0316 220 242
I. www.hogenet.nl
E. info@hogenet.nl

Copyright 2019 Hogenet

error: Content is protected !!