Gepubliceerd op: 27 februari 2020

VACATURE: Hogenet zoekt een medewerker vloeronderhoud

VACATURE
Hogenet zoekt...

Normaal gesproken zoeken wij naar scheuren, barsten en andere problemen in en met vloeren. En die herstellen we zo, dat de vloer van onze klant weer als nieuw is. We doen ons werk zo goed, dat we nu naar iets anders op zoek zijn. Of beter gezegd: naar iemand anders.

Misschien wel naar jou?

… een fulltime medewerker vloeronderhoud

Nu zul je misschien zeggen: ik weet helemaal niets van vloeren. Dat is niet erg, ons vak leer je niet in de schoolbanken. Wij nemen je graag bij de hand en leren je gaandeweg alles over vloeronderhoud. Of het nu gaat om linoleum of pvc, om tapijt of graniet: we leiden je op zodat je je na verloop van tijd een echte Hogenetter mag noemen.

Zolang jij bereid bent om je handen uit de mouwen te steken en er bovendien niet vies van bent om vuil te worden, ben jij onze man/vrouw.

Laten we je eerst iets over onszelf vertellen

Wij zijn een bedrijf dat gespecialiseerd is het in het onderhoud van vloeren, van renovatie tot schoonmaak. Onze standplaats is Didam in de Achterhoek, onze focus ligt op de Nederlandse markt, maar we werken internationaal.

Ons credo is: ‘Uw vloer vervangen? Hogenet heeft een betere oplossing!’.
Die oplossing hebben we daadwerkelijk in bijna alle gevallen. Met onze specialistische kennis, werklust én ons uitgekiende arsenaal aan machines helpen we bedrijven, scholen, zorginstellingen en particulieren met een vieze of kapotte vloer. In plaats van het leggen van een nieuwe vloer herstellen we de bestaande zo, dat die er weer als nieuw uitziet. En nog jaren gebruikt kan worden.

Wat verwachten we van jou?

Onze medewerkers houden van aanpakken, maar humor vinden we ook belangrijk op de werkvloer. Omdat we veel contact hebben met onze klanten en bovendien onze werkzaamheden keurig willen rapporteren, verwachten we dat je de Nederlandse taal in woord en geschrift beheerst. Spreek en schrijf je ook Duits, dan is dat helemaal een pre, want we werken regelmatig over de grens.

Omdat we op locatie werken door heel Nederland en ook daarbuiten, moet je bereid zijn van tijd tot tijd te willen overblijven in een hotel. Uiteraard op onze kosten. Bij het werken bij Hogenet hoort dat je soms op zaterdag werkt.

We gaan ervan uit dat je een rijbewijs hebt en bovendien een VoG-verklaring kunt overhandigen.

Wat kunnen we je bieden?

  • Een mooie baan van 38 uur bij een bedrijf dat er prat op gaat om klanten écht te helpen.
  • Een gedegen opleiding in de praktijk, mocht dat nodig zijn. Op termijn zul je je dan specialist- vloeronderhoud- op- de- Hogenet-manier mogen noemen. Je kunt bij ons ook allerlei cursussen volgen, zodat je je nog meer kunt specialiseren.

En nu?

Mike Hogenkamp - directeur HogenetHerken je jezelf in deze vacature? Aarzel dan niet om contact op te nemen met mij, Mike Hogenkamp, directeur van Hogenet. Dat kan op het telefoonnummer 0316 – 220 242. Wil je eerst informatie over onze bedrijf? Kijk dan verder op deze site, we hebben er veel moeite voor gedaan om daar een mooie, informatieve site van te maken.

Herken je een ander in het profiel dat we hierboven schetsten? Wil je diegene dan laten weten dat hij bij Hogenet kan komen werken?

Snelle service

Directe lijnen en snel direct geholpen worden. Daar streeft Hogenet naar. Wij zijn vrijwel altijd bereikbaar en meestal kan een klus dezelfde week nog worden uitgevoerd. Voor spoedklussen geldt, vandaag gebeld, uiterlijk morgen uitgevoerd. Dit alles zonder dat dit ten koste gaat van de kwaliteit.

Contactgegevens

Endepoelstraat 24
6942 GL Didam
T. 0316 220 242
I. www.hogenet.nl
E. info@hogenet.nl

Copyright 2019 Hogenet

error: Content is protected !!