Gepubliceerd op: 24 januari 2020

Tweede leven voor marmoleumvloer

Tweede leven voor
marmoleumvloer

linoleum gebruikt marmoleum
Een intensief gebruikte linoleumvloer in een schoolgebouw.

Linoleumvloeren worden vaak intensief gebruikt. Vooral op scholen, kinderdagverblijven of zorginstellingen liggen marmoleumvloeren en dat is natuurlijk niet voor niets. Zo’n vloer gaat over het algemeen lang mee. Maar: goed en regelmatig onderhoud is wel nodig, anders gaat ook linoleum uiteindelijk kapot.

Of in ieder geval: dat lijkt zo.

Vloer vervangen? Hogenet heeft een betere oplossing!

Een kapotte vloer vervang je. Dat lijkt logisch. Maar Hogenet zou Hogenet niet zijn, als we niet een betere oplossing hebben. Wij kunnen marmoleumvloeren die op het oog stuk lijken, zo behandelen dat ze weer als nieuw zijn.

Sterker nog: we zorgen dat de vloer er mooier uit komt te zien. Passend bij de plek waar ze liggen. Dus vrolijk gekleurd in scholen en kinderdagverblijven en meer neutraal van kleur in bijvoorbeeld een zorgomgeving of een openbaar gebouw.

Betere én goedkopere oplossing

tweede leven linoleum dankzij Hogenet
Dezelfde vloer, weer als nieuw!

Zo geven we uw linoleumvloer – die toch echt onherstelbaar beschadigd leek – een compleet nieuw uiterlijk. Alles is mogelijk. Uw vloer krijgt een boost, die u ook nog eens een fractie kost van wat u kwijt zou zijn als u de vloer zou laten vervangen.

Bovendien kunt u de ruimte waarin de vloer ligt veel sneller weer gebruiken!

>> Eerder schreven we al over een renovatieproject in Duitsland.

Snelle service

Directe lijnen en snel direct geholpen worden. Daar streeft Hogenet naar. Wij zijn vrijwel altijd bereikbaar en meestal kan een klus dezelfde week nog worden uitgevoerd. Voor spoedklussen geldt, vandaag gebeld, uiterlijk morgen uitgevoerd. Dit alles zonder dat dit ten koste gaat van de kwaliteit.

Contactgegevens

Endepoelstraat 24
6942 GL Didam
T. 0316 220 242
I. www.hogenet.nl
E. info@hogenet.nl

Copyright 2019 Hogenet

error: Content is protected !!