Gepubliceerd op: 18 november 2019

Renovatie linoleumvloer in Zuid-Duitsland

Mooie beelden van
zomerse opdracht

In de zomerperiode is het voor Hogenet altijd spitsuur. We zijn dan vooral veel bezig in scholen en andere gebouwen die in die periode niet of minder worden gebruikt vanwege de vakantie.

Van één van de opdrachten die we de afgelopen zomervakantie uitvoerden, kregen we onlangs een aantal mooie foto’s toegestuurd. De zeer tevreden opdrachtgever zond ons foto’s van voor en na onze werkzaamheden.

kinderdagverblijf Duitsland renovatie linoleumvloer
We renoveerden de 30 jaar oude linoleumvloer van een kinderdagverblijf in Zuid-Duitsland.

Vloer vervangen? Hogenet heeft een betere oplossing!

In het kinderdagverblijf in het Zuid-Duitse Kösching liggen linoleumvloeren. Die waren de afgelopen 30 jaar van diverse nieuwe lagen voorzien, zonder dat de vloer vakkundig was voorbereid. Het gevolg leek desastreus, maar wij wilden de uitdaging graag aangaan om de bestaande vloer onder handen te nemen en te laten liggen.

Ons motto is niet voor niets: ‘Vloer vervangen? Hogenet heeft een betere oplossing!’.

Een wereld van verschil

Het Hogenet-team is een week bezig geweest in Kösching (dat tussen München en Neurenberg ligt). De oude lagen slepen ze van de linoleumlaag af, tot er alleen nog maar een basislaag lag. Daarna bouwden we de vloer weer op.

Renovatie linoleumvloer Duitsland

Het resultaat? Een stralende nieuwe vloer én een stralende opdrachtgever. Een wereld van verschil, zonder de vloer te vervangen!

Gerenoveerde linovloer in Zuid-Duitsland door Hogenet

Hogenet renoveerde linoleumvloer Duitsland

Mooie zomeropdracht voor Hogenet

Linoleumvloer Duitsland gerenoveerd

Snelle service

Directe lijnen en snel direct geholpen worden. Daar streeft Hogenet naar. Wij zijn vrijwel altijd bereikbaar en meestal kan een klus dezelfde week nog worden uitgevoerd. Voor spoedklussen geldt, vandaag gebeld, uiterlijk morgen uitgevoerd. Dit alles zonder dat dit ten koste gaat van de kwaliteit.

Contactgegevens

Endepoelstraat 24
6942 GL Didam
T. 0316 220 242
I. www.hogenet.nl
E. info@hogenet.nl

Copyright 2019 Hogenet

error: Content is protected !!