Gepubliceerd op: 12 november 2019

Hogenet over de vloer? Houd rekening met vloerverwarming!

Hogenet over de vloer?
Houd rekening met vloerverwarming!

Krijgt u de mensen van Hogenet over de vloer en heeft u vloerverwarming? Dan is het natuurlijk goed om te weten wat u van ons kunt verwachten. Allereerst: nadat we langs zijn geweest, heeft u (weer) een perfecte vloer. Daar kunt u van op aan.

Wanneer wij uw pvc-, vinyl- of linoleumvloer komen schoonmaken of repareren, kunt u ervan uitgaan dat wij van plint tot plint en van voor tot achter werken.

Vooraf: vloerverwarming op 14 graden

Van u vragen we om met ons mee te werken, door twee dagen voordat we beginnen de vloerverwarming alvast op 14 graden te zetten. Dit zorgt ervoor dat we voor onze 2k-coating de normale droogtijden kunnen hanteren.

Achteraf: neem de tijd

Om de coating goed te laten inwerken, moet u de vloer de eerste 24 uur met rust laten. Dat betekent dus dat u de eerste volle dag niet op de vloer kunt lopen. Nog een dag later – dus 48 uur na applicatie – mogen de meubels weer voorzichtig op hun plaats worden gezet. We adviseren voor de meubels overigens zachte doppen en bescherming te gebruiken, die u kunt bestellen op hogenet.scratchnomore.nl.

Hou er ook rekening mee dat u de vloer de eerste 5 dagen niet vochtig dweilt én niet afdekt met vloerkleden.

Opstoken na 36 uur

Na 3 dagen kunt u de vloerverwarming weer volgens het stookprotocol opstoken. Dit laatste geldt ook als we uw vloer behandelen met onze speciale UV-machine, die een UV-coating op de vloer aanbrengt. Ook dient u dan de vloerverwarming twee dagen vooraf naar beneden te zetten. Maar: de vloer is na applicatie meteen weer te belopen én de meubels kunnen direct weer terug op hun plaats. Dus dat scheelt heel wat wachttijd.

Wilt u weten welke methode voor u het meest praktisch en het voordeligst is? Neem contact met ons op, we adviseren u graag!

Snelle service

Directe lijnen en snel direct geholpen worden. Daar streeft Hogenet naar. Wij zijn vrijwel altijd bereikbaar en meestal kan een klus dezelfde week nog worden uitgevoerd. Voor spoedklussen geldt, vandaag gebeld, uiterlijk morgen uitgevoerd. Dit alles zonder dat dit ten koste gaat van de kwaliteit.

Contactgegevens

Endepoelstraat 24
6942 GL Didam
T. 0316 220 242
I. www.hogenet.nl
E. info@hogenet.nl

Copyright 2019 Hogenet

error: Content is protected !!