Gepubliceerd op: 24 juli 2019

Whitepaper duurzame vloeren

Whitepaper
duurzame vloer

Modint, dat onder meer fabrikanten en importeurs van tapijt en interieurtextiel vertegenwoordigt, heeft samen met de branchevereniging voor projectinrichting (BVP), de stichting waarborg tapijt- en meubelreiniging (SWTM) en Facility Management Nederland (FMN) een whitepaper samengesteld over duurzame vloeren. Belangrijker: veel branchepartijen werkten mee aan het maken van dit document.

Whitepaper duurzame vloerenUiteraard vindt Hogenet het zeer belangrijk dat vloeren zo duurzaam mogelijk zijn én zo duurzaam en milieuvriendelijk mogelijk worden onderhouden. Sterker nog: het behoort tot ons DNA. Wij vinden dit initiatief dan ook zeer positief.

Schoonmaak zeer belangrijk

In het uitgebreide document kunt u onder meer lezen over het belang van planmatig onderhoud, reguliere schoonmaak en periodiek onderhoud van tapijt en elastische vloeren, zoals linoleum. Stuk voor stuk onderwerpen waar Hogenet u (schoolbesturen, gebouweigenaren of particulieren) uiteraard mee kan helpen!

Download

Download het whitepaper bij Modint in PDF-formaat.

Snelle service

Directe lijnen en snel direct geholpen worden. Daar streeft Hogenet naar. Wij zijn vrijwel altijd bereikbaar en meestal kan een klus dezelfde week nog worden uitgevoerd. Voor spoedklussen geldt, vandaag gebeld, uiterlijk morgen uitgevoerd. Dit alles zonder dat dit ten koste gaat van de kwaliteit.

Contactgegevens

Endepoelstraat 24
6942 GL Didam
T. 0316 220 242
I. www.hogenet.nl
E. info@hogenet.nl

Copyright 2019 Hogenet

error: Content is protected !!