Schoonmaak en onderhoud van houten vloeren

Mogelijkheden voor vraagstukken rond parket

Schuren, lakken, oliën, reinigen: bij het onderhoud en de schoonmaak van houten vloeren komt veel kijken. En er zijn talloze soorten vloeren van hout, van het bekende eiken tot minder voorkomende als grenen en exotische soorten als jatoba.

Regelmatig krijgen we van klanten aanvragen om houten vloeren te onderhouden of schoon te maken. Net als reguliere schoonmaakbedrijven het ‘gewone’ onderhoud en de normale schoonmaak van bijvoorbeeld tapijt of pvc heel goed zelf kunnen doen, kunnen wij ook reguliere werkzaamheden aan houten vloeren of parket goed uitvoeren. Denk daarbij aan het tussentijds oliën of lakken van de vloer.

Maar:

Groot onderhoud van parket is een specialiteit… van de parketteur

Als het gaat om vragen die verder gaan, bijvoorbeeld het schuren van de vloer of het op een andere manier renoveren van parket, dan verwijzen we u graag door naar een specialist in houten vloeren.

We werken overal in Nederland geregeld samen met betrouwbare parketteurs. Échte specialisten in houten vloeren, die steeds weer investeren in hun personeel én machinepark. Zo weet u zeker dat u het juiste advies en de juiste behandeling voor uw kostbare houten vloer krijgt. We verwijzen u voor uw parketvloer graag door naar een parketteur in uw regio. Ook dát hoort bij de service van Hogenet.

Verkeerd advies bij houten vloeren

Door onze samenwerking met erkende parketspecialisten en onderhoudsbedrijven van houten vloeren, weten we welke verkeerde adviezen er vaak worden gegeven bij deze kwetsbare soort vloeren. Een top-3 van de meest voorkomende averechts werkende adviezen en werkzaamheden die we in de praktijk vaak tegenkomen:

  • Te nat reinigen van de vloer, of met het verkeerde product
  • De vloer voorzien van een polymeer laag: dit is bij hout juist niet goed
  • De houten vloer níet voorzien van een beschermlaag (olie, wax of lak)

Onderhoud en schoonmaak van terrasvloeren

Overigens kunt u bij ons wél terecht voor onderhoudswerk en de schoonmaak van (houten) terrasvloeren. Bijvoorbeeld de reiniging van terrasdelen aan het einde van het zomerseizoen of juist aan het begin ervan voor horecagelegenheden.

Meer weten over onze oplossingen voor houten vloeren en terrassen?

Neem contact met ons op.

Snelle service

Directe lijnen en snel direct geholpen worden. Daar streeft Hogenet naar. Wij zijn vrijwel altijd bereikbaar en meestal kan een klus dezelfde week nog worden uitgevoerd. Voor spoedklussen geldt, vandaag gebeld, uiterlijk morgen uitgevoerd. Dit alles zonder dat dit ten koste gaat van de kwaliteit.

Contactgegevens

Endepoelstraat 24
6942 GL Didam
T. 0316 220 242
I. www.hogenet.nl
E. info@hogenet.nl

Copyright 2019 Hogenet

error: Content is protected !!