Schoonmaak en onderhoud van industrievloeren

Specialist in vraagstukken rond bijvoorbeeld sportvloeren

De grootste uitdaging voor schoonmaak- en onderhoudsbedrijven bij werkzaamheden aan industrievloeren is ontegenzeggelijk: tijd. Want u als klant wilt eigenlijk altijd gebruik maken van uw machines en dan past het niet om de productie stil te zetten voor schoonmaakwerkzaamheden. Maar anderzijds wilt u wél een perfect schone en vlakke vloer, want juist vuil kan de productie ook schaden.

Gelukkig heeft Hogenet altijd een oplossing, waarbij overleg het kernbegrip is.

Meer weten? Neem contact met ons op!

Allereerst: wat is een industrievloer?

In industriële omgevingen - zoals een fabriekshal, maar ook in distributiecentra of warehouses – liggen speciale vloeren. Het gaat dan om extra sterke troffelvloer, een epoxyvloer of een vloer met een speciale coating. Het zijn vloeren met speciale eigenschappen, die ze geschikt maakt voor het specifieke gebruik. Denk bijvoorbeeld aan vloeren voor drukkerijvloeren (die extra trillingen kunnen opvangen) of vloeren die chemisch resistent zijn.

Kerneigenschap van een industrievloer is, dat die naadloos gelegd is.

Wat kan Hogenet voor uw industrievloer betekenen?

Wij hebben net als de meeste vloerenspecialisten machines die op kleine en middelgrote oppervlakken prima dienst doen. Maar voor industrievloeren hebben we machines, die ook voor grote oppervlakten perfect werken. Zo kunnen we uw industrievloer zeer snel reinigen!

Krachtige oplossingen voor veel vierkante meters

De combinatie van een grote schrobmachine voor het eerste en ergste schrobwerk en onze schrob-zuigmachine zorgt voor een perfect gereinigde vloer. Laatstgenoemde machine schrobt de vloer nog een keer extra, waarna hij het vervuilde water opzuigt. Daarbij zetten we regelmatig een extra industriewaterzuiger in, vooral ook om het water aan de zijkanten van de ruimte op te zuigen.

Deze combinatie van machines zorgt voor de krachtigste oplossing voor het behandelen van grote vloerafmetingen.

Ook voor heftruckstrepen of andere vervuiling

Onze machines zetten we ook moeiteloos in om specifieke vervuiling die vaak in een industriële omgeving voorkomt, zoals bijvoorbeeld strepen van heftruckbanden of olie en vet dat op de vloer terechtkomt, te verwijderen. Ook sterk vervuilde betonnen of pvc-vloeren reinigen we met dit grote materieel en onze krachtige ecologische reinigingsmiddelen.

Zeker niet doen bij industrievloeren!

De grootste misvatting die we in de praktijk toch nog geregeld tegenkomen in industriële situaties, is dat de vloer niet goed afgewerkt is. Zo zit er dan bijvoorbeeld geen of de verkeerde beschermlaag of coating op. Goed advies dat rekening houdt met de praktijk is essentieel!

Mike Hogenkamp - directeur Hogenet
Toptip van Mike!
<p style="text-align: left;"><span style="font-weight: 400;">“Het lijkt een open deur, maar toch: ook een industrievloer moet op zijn tijd gereinigd worden. We spreken graag een goed reinigingsprogramma met u af, zodat u er zo weinig mogelijk hinder van ondervindt!”</span></p>

Snelle service

Directe lijnen en snel direct geholpen worden. Daar streeft Hogenet naar. Wij zijn vrijwel altijd bereikbaar en meestal kan een klus dezelfde week nog worden uitgevoerd. Voor spoedklussen geldt, vandaag gebeld, uiterlijk morgen uitgevoerd. Dit alles zonder dat dit ten koste gaat van de kwaliteit.

Contactgegevens

Endepoelstraat 24
6942 GL Didam
T. 0316 220 242
I. www.hogenet.nl
E. info@hogenet.nl

Copyright 2019 Hogenet

error: Content is protected !!