Uw vloer in fabriek of werkplaats in optimale conditie

Vloeren die geschikt zijn voor de industrie (bijvoorbeeld voor fabriekshallen of werkplaatsen, maar ook in warehouses en distributiecentra) horen uiteraard in optimale conditie te zijn. In het geval van de industrie betekent dat vooral: vlak en schoon. Als het om het laatste gaat: juist in een industriële omgeving ligt vuil op de loer – of beter gezegd: op de vloer.

Daarnaast bestaat er altijd het risico dat de eens zo vlakke vloer oneffenheden gaat vertonen, bijvoorbeeld scheuren. Gelukkig zorgt Hogenet voor de oplossing als u met een probleem zit bij de schoonmaak of het onderhoud van uw vloer.

Wilt u meer weten over onze werkwijze? Neem gerust contact op!

Wij verzorgen uw vloer

Bij de schoonmaak en het onderhoud van uw industriële vloer pakken wij graag de regie. Onze vakmensen hebben de beschikking over schoonmaak- en onderhoudsproducten, materialen en machines om industrievloeren met grote oppervlakken snel en vakkundig schoon te maken en te onderhouden.

Uiteraard kunnen we dit ook doen in samenwerking met uw bestaande schoonmaakbedrijf of -equipe, waarbij we dan meer de regie voeren en minder de uitvoering voor onze rekening nemen. In overleg met de schoonmaak zorgen we dan bijvoorbeeld voor een goed schoonmaak- en onderhoudsschema, dat past bij uw bedrijfsvoering.

Maar u zult begrijpen dat we naast de coördinatie ook graag de uitvoering op ons nemen. Zo kunnen we daarvoor een volledige aansprakelijkheid nemen.

LHBV (laatste hulp bij vloerproblemen): Hogenet

Het één van de grootste nachtmerries voor ondernemers in de industrie. Wat als de vloer van de fabriekshal, het magazijn of distributiecentrum zo kapot is, dat die vervangen moet worden? Het is voor iedereen voorstelbaar hoeveel problemen dit geeft, bijvoorbeeld logistiek (hoe regelen we verhuizing van uitrusting zoals bijvoorbeeld machines en stellingen?).

Maar vooral: dankzij de problemen met de vloer staat het bedrijf stil. En dat is funest!

Het zijn momenten waarop ondernemers vaak bij Hogenet uitkomen. Omdat ze weten - of van anderen in de markt hebben gehoord – dat wij vaak in staat zijn om vloeren die schijnbaar onherstelbaar zijn, toch te kunnen redden.

Wij maken die reputatie ook bij u graag waar! Want renovatie in plaats van vernieuwing betekent meestal dat u sneller weer kunt produceren en sowieso goedkoper uit bent dan bij het leggen van een nieuwe vloer.

Beter: koppel vloeronderhoud en -schoonmaak los van reguliere schoonmaak

Veel beter dan onze hulp inroepen bij échte nood, is om die nood te voorkomen door ons een rol te geven bij uw vloeronderhoud. Wij houden ons uitsluitend bezig met vloeren, zijn dus echte specialisten. En we zetten onze specialistische kennis, onze milieuvriendelijke producten en ons uitgebreide machinepark graag in om u te helpen om uw vloeren goed te onderhouden en schoon te maken.

We hebben oplossingen voor banden- en rubbersporen op vloeren. We maken uw vloer volledig vloeistofdicht, antislip en/of chemisch resistent met een coating; uiteraard verzorgen we ook bijvoorbeeld belijning voor de veiligheid.

Snelle service

Directe lijnen en snel direct geholpen worden. Daar streeft Hogenet naar. Wij zijn vrijwel altijd bereikbaar en meestal kan een klus dezelfde week nog worden uitgevoerd. Voor spoedklussen geldt, vandaag gebeld, uiterlijk morgen uitgevoerd. Dit alles zonder dat dit ten koste gaat van de kwaliteit.

Contactgegevens

Endepoelstraat 24
6942 GL Didam
T. 0316 220 242
I. www.hogenet.nl
E. info@hogenet.nl

Copyright 2019 Hogenet

error: Content is protected !!