De vloeren van uw accommodaties in topconditie

Als eigenaar van een restaurant of hotel, verhuurder van vakantiehuisjes of ander recreatiebedrijf staat het voor u voorop dat een gast zich welkom moet voelen in uw accommodatie. Gastvrijheid valt of staat bij de vriendelijkheid van uw personeel, maar ook het gebouw en de inrichting ervan speelt uiteraard een belangrijke rol. Als we ons daarop focussen – en dat doet Hogenet graag -, dan neemt de vloer een prominente positie in.

Immers, het is vrijwel altijd het eerste waar een bezoeker bewust of onbewust naar kijkt. Dan is het maar beter dat uw vloer in topconditie is. Vlekken en ander vuil, krassen en andere slijtage: het kan funest zijn tijdens zo’n eerste indruk. En zie die maar weer eens te compenseren. Wij helpen u graag om uw gasten meteen bij binnenkomst een gastvrij welkom te geven.

Hoe we dat doen?

Neem daarover contact met ons op!

Vloeronderhoud voor iedere vloertype

Bij Hogenet zijn we gespecialiseerd in vloeronderhoud en we houden ons dan ook uitsluitend met vloeren bezig, van laminaat tot tapijt en van pvc tot linoleum. Allemaal vloertypen die veel in de hospitalitysector voorkomen. Onze mensen beschikken over de kennis om uw vloeren schoon te maken en houden, te onderhouden en te renoveren. Het zijn vakmensen.

Daarnaast investeren we continu in kennis, maar ook in onze uitrusting. We werken met verschillende producten, waarbij het assortiment van de groene leverancier Dr. Schutz (waar we preferred supplier van zijn) de boventoon voert. En ook als het om ons machinepark gaat, blijven we vernieuwen. Zo schaften we onlangs een UV-machine aan, waarmee we pvc- en linoleumvloeren sneller van een nieuwe toplaag kunnen voorzien.

Schoonmaak, onderhoud en renovatie op het juiste moment
Onze schoonmaak-, onderhoud- en renovatiewerkzaamheden voeren we altijd uit in overleg met u en eventueel samen met uw schoonmaakploeg of schoonmaakbedrijf. Want de reguliere schoonmaakwerkzaamheden van uw vloer – zoals stofzuigen en dweilen – kunnen prima door de ‘gewone’ schoonmakers gedaan worden. Waarbij we u graag helpen met het afstemmen van een goed werkschema, afgestemd op bijvoorbeeld bezoekerstijden of aankomst- en vertrektijden op wisseldagen.

Ook bij (grootschalig) onderhoud of zelfs renovatie van uw vloer of vloeren houden we uiteraard rekening met uw wensen, waarbij we met ons machinepark en onze onderhoudsproducten vooral een grote slag kunnen slaan als het erom gaat hoe lang een vloer niet belast mag worden. Dat scheelt u tijd én geld!

LHBV (laatste hulp bij vloerproblemen): Hogenet

Door talloze opdrachtgevers in de hospitalitysector (van hotels tot exploitanten van vakantiehuizen) werden wij de afgelopen jaren gezien als het laatste redmiddel om hun kostbare vloeren te redden van de ondergang.

En dan hebben we het over de letterlijke ondergang. Wij zijn erin gespecialiseerd om vloeren die ogenschijnlijk rijp zijn voor de sloop een volgend leven te geven.

Om welke vloersoort het ook gaat: pas als wij zeggen dat er geen redden meer aan is, kunt u er vanuit gaan dat dat ook echt zo is. Maar we bewezen al talloze keren dat we een flink beschadigde bestaande vloer op zo’n manier konden opknappen dat die weer voor jaren dienst kon doen.

Een besparing voor de portemonnee van de eigenaar, want een vloer renoveren is een stuk goedkoper dan een nieuwe vloer leggen. Een besparing in tijd, omdat renovatie sneller gaat dan vernieuwen. Én een besparing voor het milieu, want een vloer die langer meegaat is sowieso een duurzamere vloer en bovendien zorgen we er zo voor dat er minder afval ontstaat.

Met andere woorden: lijkt de vloer in uw hotelkamer, vakantiewoning of bijvoorbeeld restaurant afgeschreven? Wacht met slopen en bel Hogenet voor een vakkundig en reëel oordeel!

Beter: koppel vloeronderhoud en -schoonmaak los van reguliere schoonmaak

Voordat een vloer rijp lijkt voor afschrijving (maar, als u Hogenet inschakelt, ‘slechts’ grootscheepse renovatie nodig heeft), kunt u al veel doen. Bijvoorbeeld – en bij voorkeur - door Hogenet in te schakelen voor het de schoonmaak en het onderhoud ervan.

Want als u ons de verantwoordelijkheid geeft over uw vloeren, heeft u helemaal geen renovatie nodig. Wij zorgen ervoor dat de levensduur van uw vloer uw verwachtingen meer dan overtreft!

Snelle service

Directe lijnen en snel direct geholpen worden. Daar streeft Hogenet naar. Wij zijn vrijwel altijd bereikbaar en meestal kan een klus dezelfde week nog worden uitgevoerd. Voor spoedklussen geldt, vandaag gebeld, uiterlijk morgen uitgevoerd. Dit alles zonder dat dit ten koste gaat van de kwaliteit.

Contactgegevens

Endepoelstraat 24
6942 GL Didam
T. 0316 220 242
I. www.hogenet.nl
E. info@hogenet.nl

Copyright 2019 Hogenet

error: Content is protected !!