Wij verzorgen uw vloer

Of u nu facilitair manager bent van een zorginstelling met meerdere vestigingen, een zelfstandig gevestigde tandarts of huisarts in een maatschap: u wilt uw cliënten en gasten welkom heten in een gebouw dat niet alleen prachtig is ingericht, maar ook hygiënisch schoon is en goed onderhouden. De vloer maakt een wezenlijk onderdeel uit van die inrichting. Sterker nog: de vloer vormt de basis van een interieur.

Let maar eens op: ook al ú een kamer of ander vertrek voor het eerst binnenkomt, is één van de eerste dingen waar u naar kijkt de vloer!

Laat uw vloer goed verzorgen

Alleen daarom is het al belangrijk dat u uw vloer goed verzorgt. Of in uw geval: goed laat verzorgen. Niets ten nadele van reguliere schoonmaakbedrijven, maar die zien de vloer vaak als sluitstuk van hun werk. U kent het wel: even stofzuigen, de dweil erover en snel verder.

Hogenet doet dat anders. Wij zijn juist uitsluitend gespecialiseerd in vloeronderhoud en -schoonmaak. Onze medewerkers kennen de problemen die bij bepaalde vloeren vaak voorkomen (krassen bij laminaat en pvc, vlekken bij tapijt en zogenaamde bandenmigratie en loopsporen bij bijvoorbeeld linoleum) op hun duimpje én weten er ook in de meeste gevallen een oplossing voor.

Met die oplossing houden we rekening met drie elementen: uw portemonnee, een lange levensduur van uw vloer én het milieu. Hoe wij dat doen? We vertellen het u graag persoonlijk.

Neem contact op voor een afspraak

LHBV (laatste hulp bij vloerproblemen): Hogenet

Vaak krijgen we van (nieuwe) klanten een belletje of mailtje op het moment dat zij met hun handen in het haar zitten. Wat te doen met, bijvoorbeeld, die linoleumvloer waarvan de kleur steeds vager wordt. Hoe hard het schoonmaakbedrijf ook probeert om de voetafdrukken of de sporen van de zwenkwieltjes onder de bureaustoelen weg te poetsen: het lukt niet meer.

Ten einde raad komen klanten dan bij Hogenet terecht. En wij helpen uiteraard graag!

We hielpen menig zorgorganisatie aan een weer bruikbare én mooie bestaande vloer, terwijl zij zelf dachten dat alleen vervanging nog een oplossing zou zijn. Door bijvoorbeeld speciale coatings aan te brengen (ook met onze speciale UV-machine) die zorgen voor een vloer die vrijwel meteen weer begaanbaar is. Zo redden we menige vloerbedekking van de ondergang!

We hoeven u natuurlijk niet te vertellen dat dit zowel voor de portemonnee van de opdrachtgever als voor het milieu goed nieuws was. Een nieuwe vloer aanleggen is immers een grote investering en door de bestaande vloer te sparen, zorgden we voor minder afval.

 

Beter: koppel vloeronderhoud en -schoonmaak los van reguliere schoonmaak

Schoonmaakbedrijven kunnen prima schoonmaken. Bureaus, computerschermen, de toiletten en ook ramen en ruiten: ze hebben er de mensen en de middelen voor om dit voortreffelijk voor u te regelen.

Ook stofzuigen en dweilen kan natuurlijk prima door de equipe van uw schoonmaakbedrijf gedaan worden. Maar: laat de coördinatie van de schoonmaak- en onderhoudswerkzaamheden van uw vloer alstublieft aan de specialist over. Wij stellen graag in samenspraak met u en uw schoonmakers een goed schema op, zodat uw vloer daadwerkelijk de behandeling krijgt die nodig is.

We kijken daarbij niet alleen naar het type vloer, maar ook naar de mate van belasting en de omstandigheden waarin de vloer wordt gebruikt. Is er bijvoorbeeld een goede luchtzuiveringsinstallatie aanwezig, een airco of vloerverwarming? Het is allemaal van invloed op de manier waarop een vloer het best verzorgd kan worden. Kennis die wij in huis hebben en die we graag delen met u en uw schoonmaakbedrijf in een adviesrapport, zodat u weet hoe u uw kostbare vloer duurzaam kunt blijven gebruiken.

Snelle service

Directe lijnen en snel direct geholpen worden. Daar streeft Hogenet naar. Wij zijn vrijwel altijd bereikbaar en meestal kan een klus dezelfde week nog worden uitgevoerd. Voor spoedklussen geldt, vandaag gebeld, uiterlijk morgen uitgevoerd. Dit alles zonder dat dit ten koste gaat van de kwaliteit.

Contactgegevens

Endepoelstraat 24
6942 GL Didam
T. 0316 220 242
I. www.hogenet.nl
E. info@hogenet.nl

Copyright 2019 Hogenet

error: Content is protected !!