Hét bedrijf om de vloer van uw kantoor te onderhouden

Of u nu als zelfstandig ondernemer actief bent als bijvoorbeeld juridisch adviseur of accountant, of eigenaar bent van één of meerdere bedrijfspanden: wanneer u mensen over de vloer krijgt, wilt u een onuitwisbare indruk maken. Daar hoort een schone vloer zeker bij. Een vloer die erbij ligt alsof hij bij wijze van spreken gisteren gelegd is. Geen deuken, geen krassen, geen vlekken; kortom: geen gebruikerssporen.

Maar ja: uw vloer wórdt natuurlijk wel gewoon gebruikt. Dagelijks.

Gelukkig is er Hogenet, specialist in reiniging, onderhoud en renovatie van iedere vloer. Wij zorgen ervoor dat uw vloer uw visitekaartje is, wordt en blijft. Want let maar eens op waar u naar kijkt als u zelf een ruimte binnenkomt. Inderdaad, diezelfde vloer waar we het nu al een tijdje over hebben.

Laat uw vloer goed verzorgen

Uw schoonmaker (of schoonmaakbedrijf) kan in principe prima de basisschoonmaak van uw kantoor of bedrijfspand verzorgen. Ook de vloerbedekking stofzuigen en – in geval van een harde vloer – dweilen kan bij die basisverzorging horen.

Maar als het om een grondiger reiniging gaat, of om incidenteel onderhoud, kunt u toch beter een specialist inschakelen. Een bedrijf dat de mensen en de machines heeft om uw kostbare vloerbedekking écht te verzorgen. Of, indien dat nodig is, te renoveren. In het laatste geval is ons motto niet voor niets: Vloer vervangen? Hogenet heeft een betere oplossing!

Specialist voor alle vloeren

Hogenet is uitsluitend gespecialiseerd in schoonmaak, onderhoud én renovatie van vloeren. Iedere vloer, om precies te zijn. Van tapijt tot pvc en van linoleum en laminaat tot grindvloeren. Kortom, iedere vloersoort die u in een bedrijf of een kantooromgeving kunt tegenkomen.

Vloeronderhoud op het moment dat ú het wenst

We werken samen met schoonmaakbedrijven om bijvoorbeeld een goed schoonmaakrooster te maken. Een onderhoudsprogramma dat rekening houdt met uw wensen. We werken bijvoorbeeld op het moment dat het u uitkomt, óók en vooral buiten kantooruren.

Wilt u weten wat Hogenet voor uw vloer kan betekenen?

Neem contact met ons op!

LHBV (laatste hulp bij vloerproblemen): Hogenet

Bedrijven (van ondernemers in de industrie tot beheerders van kantoorcomplexen) schakelen Hogenet meestal in als er (grote) problemen zijn met hun vloeren. Diepe krassen, vlekken die de reguliere schoonmaakbedrijven niet kunnen verwijderen of andere problemen die onoverkomelijk lijken te zijn.

Líjken. Want er is een grote kans dat wij u toch uit de brand kunnen helpen!

Vaak komen ondernemers bij ons terecht op aanwijzing van vloerfabrikanten of vloerverkopers, die in plaats van vervanging van een problematische vloer de kans zien om de bestaande vloer op te laten knappen. Ze kennen onze reputatie.

Zo kunnen we met onze speciale UV-machine een pvc-vloer die door de meeste schoonmaakbedrijven afgekeurd wordt een nieuw leven geven. Niet alleen komt de vloer eruit te zien als nieuw, het grootste voordeel van deze methode is wel dat de vloer vrijwel meteen weer begaanbaar is.  Zo zorgen we op een snelle manier dat de pvc-vloer een langer leven krijgt. Niet alleen is dat goed voor de portemonnee van onze opdrachtgevers, het is ook beter voor het milieu. Immers, minder afval is altijd goed.

Duurzame oplossing: schoonmaak, onderhoud en renovatie van vloeren bij de specialist

Normaal gesproken zal een vloer in uw pand niet direct mogen opvallen, tenzij u natuurlijk juist koos voor een opvallende kleur, vorm of legpatroon. Dan is uw vloer een statement, waarmee u uw gasten wilt imponeren. In alle andere gevallen is het meestal niet goed als de vloer te veel onderwerp van gesprek of gedachten is. Hogenet zorgt er met gespecialiseerde medewerkers en een specialistische uitrusting (machines, verzorgingsproducten en andere toebehoren) voor dat uw vloer niet te veel opvalt.

Omdat wij ons uitsluitend bezighouden met vloeren, kunnen we veel beter dan bijvoorbeeld schoonmaakbedrijven de situatie rondom uw vloeren onder controle houden. Daarbij werken we wel volop samen met schoonmakers, omdat zij vaak wel de dagelijkse reiniging voor hun rekening nemen. Dat kan ook prima!

Jaarlijks onderhoud

Werkzaamheden als stofzuigen en dweilen (mits met de voorgeschreven middelen en op de voorgeschreven tijdstippen) kunnen heel goed meegenomen worden tijdens de reguliere schoonmaak. Wij nemen daarbij graag de regie in handen en spreken samen met u als opdrachtgever en met het schoonmaakbedrijf af hoe en wanneer onderhoudswerkzaamheden plaatsvinden. Daar maken we een gedegen jaarplanning voor, zodat u weet dat het met uw vloer wel goed zit.

Nieuwsgierig naar onze toegevoegde waarde?

Neem contact met ons op!

Snelle service

Directe lijnen en snel direct geholpen worden. Daar streeft Hogenet naar. Wij zijn vrijwel altijd bereikbaar en meestal kan een klus dezelfde week nog worden uitgevoerd. Voor spoedklussen geldt, vandaag gebeld, uiterlijk morgen uitgevoerd. Dit alles zonder dat dit ten koste gaat van de kwaliteit.

Contactgegevens

Endepoelstraat 24
6942 GL Didam
T. 0316 220 242
I. www.hogenet.nl
E. info@hogenet.nl

Copyright 2019 Hogenet

error: Content is protected !!