Over ons - Wie is Hogenet

Graag wil ik mezelf en Hogenet aan u voorstellen; Mike Hogenkamp,Mike Hogenkamp 18 jaar ondernemer en eigenaar van Hogenet, specialist in vloer- en tapijtreiniging. Aan de hand van onze website wil ik u als bezoeker oplossingen bieden op het gebied van vloeronderhoud.

Wij als Hogenet willen u laten zien dat wij uiterst professioneel met ons vak bezig zijn. Als specialist in vloer- en tapijtreiniging hebben wij de juiste oplossing voor elke vloer. De veeleisende gezondheidssector is niet voor niets een sector waar wij uitblinken. Hogenet is namelijk bekend met de protocollen die in deze sector gelden en houdt zich aan de strengst gestelde eisen die aan de reiniging wordt gesteld. 

Naast vloer- en tapijtreiniging is meubelreiniging door de jaren heen een specialiteit van Hogenet gebleken. Ook voor de reiniging van stoelen, andere meubels en kleden is Hogenet daarom uw ideale partner. 

Daarnaast zijn wij erg trots dat wij preferred applicator van Dr. Schutz zijn. Dit houdt in dat vloeren door Hogenet met de kennis en producten van deze topaanbieder behandeld worden, waarbij een garantie van maar liefst drie jaar op de behandeling wordt afgegeven.

Hogenet Logo Wit

Hogenet onderscheidt zich door kwaliteit te leveren, een goede service te bieden en ons flexibel op te stellen. Hierdoor is Hogenet, specialist in vloer- en tapijtreiniging uw ideale partner bij specialistisch vloeronderhoud. We reinigen en onderhouden succesvol door heel Nederland aan zowel consumenten als bedrijven. Vraag direct een offerte aan, laat u gratis adviseren over u vloer of laat u verder inspireren op onze website.

Een eerste vriendelijke groet,

Mike Hogenkamp
Directeur

Twitter

Snelle service

Directe lijnen en snel direct geholpen worden. Daar streeft Hogenet naar. Wij zijn vrijwel altijd bereikbaar en meestal kan een klus dezelfde week nog worden uitgevoerd. Voor spoedklussen geldt, vandaag gebeld, uiterlijk morgen uitgevoerd. Dit alles zonder dat dit ten koste gaat van de kwaliteit.

Dat is de service die wij aan onze klanten leveren. Tel daarbij de jarenlange ervaring en de kennis van partijen als Dr. Schutz op en de ideale combinatie is aanwezig.

Contactgegevens

Endepoelstraat 24
6942 GL Didam
0316 220242
www.hogenet.nl‎

E-mailadres
info@hogenet.nl