Meubelreiniging

Hogenet, specialist in vloer- en tapijtreiniging is ook op het gebied van meubelreiniging de ideale partner. Kijkt u hieronder naar het resultaat van de behandeling van stoelen door Hogenet.

Stoel voor

Voor

Stoel na

Na

Overige meubels en kleden

vloerkleed

Hogenet behaalt bij stoelenreiging hoge resultaten middels de intensieve behandelingen die worden toegepast. Naast stoelen bent u ook met bankstellen, kussens en andere stoffen oppervlakken bij Hogenet aan het juiste adres. 

Tegen een vooraf afgesproken bedrag kunt u daarnaast vloerkleden door Hogenet laten reinigen. Deze vloerkleden worden door Hogenet opgehaald, gereinigd en na reiniging weer afgeleverd op de gewenste plek van bestemming. 


Meer informatie

Wilt u meer informatie over onze behandelingen op meubels en vloerkleden ontvangen?

Neem hiervoor dan geheel vrijblijvend contact met ons op via 0316-220242 of stuur een e-mail via de contactpagina.

U kunt ook via het offerteaanvraagformulier een vrijblijvende prijsindicatie ontvangen of een foto van uw vloer sturen. Wij geven u dan direct gratis een deskundig advies. 

Terug

Twitter

Snelle service

Directe lijnen en snel direct geholpen worden. Daar streeft Hogenet naar. Wij zijn vrijwel altijd bereikbaar en meestal kan een klus dezelfde week nog worden uitgevoerd. Voor spoedklussen geldt, vandaag gebeld, uiterlijk morgen uitgevoerd. Dit alles zonder dat dit ten koste gaat van de kwaliteit.

Dat is de service die wij aan onze klanten leveren. Tel daarbij de jarenlange ervaring en de kennis van partijen als Dr. Schutz op en de ideale combinatie is aanwezig.

Contactgegevens

Endepoelstraat 24
6942 GL Didam
0316 220242
www.hogenet.nl‎

E-mailadres
info@hogenet.nl