Rubber / Sportvloer

Rubberen vloeren kunnen af-fabriek voorzien worden van een parafinelaag. Voor een goede reiniging is het echter noodzakelijk dat deze parafinelaag niet op de rubberen vloer aanwezig is. Deze kan door Hogenet worden verwijderd en dan met nieuwe beschermlaag op basis van tensiden of een zeepfilmbasis worden voorzien, zodat de vloer in de toekomst onderhoudsvriendelijker is. Het stofwissen en reinigen voor de schoonmaak van rubberen vloeren wordt hierdoor vergemakkelijkt.

Rubber: zeepfilmlaag

stofwissen rubberen vloer

Een zeepfilmlaag vergemakkelijkt het onderhoud van iedere rubberen vloer, zorgt voor een anti-slipeffect en creëert een opbouwende laag.

Rubberen vloeren kunnen af-fabriek voorzien worden van een parafinelaag. Voor een goede reiniging is het echter noodzakelijk dat deze parafinelaag niet op de rubberen vloer aanwezig is. Deze kan door Hogenet worden verwijderd en daarna door middel van zeepfilmlagen worden voorzien van bescherming. Hierdoor krijgt de vloer een zijdeachtige glans en een antislip beschermlaag, die bij iedere reiniging vernieuwd wordt. Het stofwissen en reinigen voor de schoonmaak van rubberen vloeren wordt door deze behandeling vergemakkelijkt.


Rubber: tensidenlaag

Een tensidenlaag vergemakkelijkt net als een zeepfilmlaag het onderhoud van iedere rubberen vloer en zorgt voor een anti-slipeffect, maar heeft in tegenstelling tot een zeepfilmlaag geen opbouwende eigenschap.

Ook hier dient eerst de parafinelaag te worden verwijderd. Daarna kan de vloer met een laag worden voorzien op basis van tensiden, zodat vet en vuil minder snel aan het oppervlak hecht en de slipweerstand wordt verhoogd. Bovendien verspreidt het product een aangename geur en wordt het stofwissen en moppen voor de schoonmaak van rubberen vloeren door deze behandeling vergemakkelijkt.


Sportvloer schrobbenvloer9

Sportvloeren worden vaak vergeten bij de vloerreiniging. Dit terwijl het uitermate belangrijk is dat deze vloeren hygiënisch blijven. Door naast de dagelijkse reiniging een halfjaarlijkse schrobbeurt door Hogenet te laten uitvoeren blijven deze vloeren beschermd en hygiënisch.


Meer informatie

Wilt u meer informatie over onze behandelingen op rubber en/of sportvloeren ontvangen?

Neem hiervoor dan geheel vrijblijvend contact met ons op via 0316-220242 of stuur een e-mail via de contactpagina.

U kunt ook via het offerteaanvraagformulier een vrijblijvende prijsindicatie ontvangen of een foto van uw vloer sturen. Wij geven u dan direct gratis een deskundig advies. 

Terug

Twitter

Snelle service

Directe lijnen en snel direct geholpen worden. Daar streeft Hogenet naar. Wij zijn vrijwel altijd bereikbaar en meestal kan een klus dezelfde week nog worden uitgevoerd. Voor spoedklussen geldt, vandaag gebeld, uiterlijk morgen uitgevoerd. Dit alles zonder dat dit ten koste gaat van de kwaliteit.

Dat is de service die wij aan onze klanten leveren. Tel daarbij de jarenlange ervaring en de kennis van partijen als Dr. Schutz op en de ideale combinatie is aanwezig.

Contactgegevens

Endepoelstraat 24
6942 GL Didam
0316 220242
www.hogenet.nl‎

E-mailadres
info@hogenet.nl