Topcoaten

Wanneer een vloer dermate vervuild is dat de spraymethode niet meer toereikend is, dan wordt het topcoaten van de vloer geadviseerd.

Zie hieronder het resultaat van topcoaten door Hogenet. Na het topcoaten heeft u een vloer die er weer als nieuw uitziet.

Topcoaten Telfort voor

Voor

topcoaten telfort na

Na

Topcoaten houdt in dat de vloer met een hechtigingsreiniger gereinigd wordt, waarbij er gebruik wordt gemaakt van een ruwe zwarte pad. Hierna worden er op de vloer twee nieuwe polymeerlagen (waslagen) aangebracht. Na deze behandeling ziet uw vloer er weer als nieuw uit en is de vloer weer voor langere tijd beschermd. Topcoaten, ook bekend onder de naam topstrippen, is één van de meest gedane handelingen van Hogenet, specialist in vloer- en tapijtreiniging. U kunt er dus zeker van zijn dat het beste resultaat door Hogenet wordt behaald.


Meer informatie

Wilt u meer informatie over onze behandelingen op linoleum ontvangen?

Neem hiervoor dan geheel vrijblijvend contact met ons op via 0316-220242 of stuur een e-mail via de contactpagina.

U kunt ook via het offerteaanvraagformulier een vrijblijvende prijsindicatie ontvangen of een foto van uw vloer sturen. Wij geven u dan direct gratis een deskundig advies. 

Terug

Twitter

Snelle service

Directe lijnen en snel direct geholpen worden. Daar streeft Hogenet naar. Wij zijn vrijwel altijd bereikbaar en meestal kan een klus dezelfde week nog worden uitgevoerd. Voor spoedklussen geldt, vandaag gebeld, uiterlijk morgen uitgevoerd. Dit alles zonder dat dit ten koste gaat van de kwaliteit.

Dat is de service die wij aan onze klanten leveren. Tel daarbij de jarenlange ervaring en de kennis van partijen als Dr. Schutz op en de ideale combinatie is aanwezig.

Contactgegevens

Endepoelstraat 24
6942 GL Didam
0316 220242
www.hogenet.nl‎

E-mailadres
info@hogenet.nl