Sprayen en opblokken - Linoleum

De spraymethode is de meest efficiënte manier om een linoleum-/marmoleumvloer in topconditie te houden en de levensduur ervan te verlengen.

wetrok

Opblokmachine Wetrok

Bij het opwrijven door middel van een hoge-toerenmachine wordt gebruik gemaakt van een rode opblokpad. Het opwrijven zorgt ervoor dat het vuil niet aan de vloer hecht, kleine verstoringen en krassen hersteld worden en de glans behouden blijft. Bijkomend voordeel is dat er geen water nodig is, waardoor bacteriën geen kans krijgen zich te ontwikkelen. Bovendien kunt u tijdens de behandeling gewoon over de vloer lopen.

Sprayen en opblokken is alleen mogelijk wanneer er nog voldoende polymeer op de vloer aanwezig is. Wanneer dit niet het geval is, dan is het noodzakelijk om de linoleumvloer te topcoaten.

 


Meer informatie

Wilt u meer informatie over onze spray- en opblokbehandeling ontvangen?

Neem hiervoor dan geheel vrijblijvend contact met ons op via 0316-220242 of stuur een e-mail via de contactpagina.

Terug

Twitter

Snelle service

Directe lijnen en snel direct geholpen worden. Daar streeft Hogenet naar. Wij zijn vrijwel altijd bereikbaar en meestal kan een klus dezelfde week nog worden uitgevoerd. Voor spoedklussen geldt, vandaag gebeld, uiterlijk morgen uitgevoerd. Dit alles zonder dat dit ten koste gaat van de kwaliteit.

Dat is de service die wij aan onze klanten leveren. Tel daarbij de jarenlange ervaring en de kennis van partijen als Dr. Schutz op en de ideale combinatie is aanwezig.

Contactgegevens

Endepoelstraat 24
6942 GL Didam
0316 220242
www.hogenet.nl‎

E-mailadres
info@hogenet.nl