Recoaten

Wanneer een vloer dermate vervuild is dat topcoaten niet meer toereikend is, dan is recoaten de oplossing om de vloer te herstellen.

Deze optie wordt geadviseerd wanneer de vloer ernstig beschadigd is, de vervuiling zich onder de bovenste waslagen bevindt of wanneer er grote wasopbouw is ontstaan in de loop der jaren. Zie hieronder het resultaat van recoaten door Hogenet. Na het recoaten heeft u een vloer die er weer als nieuw uitziet.

linoleum voor recoaten

Voor

linoleum na recoaten

Na

Het verschil met topcoaten is dat bij het recoaten de vloer geheel kaal wordt geschrobd., Dit betekent dat de vloer wordt geschrobd totdat er geen waslagen meer op de vloer aanwezig zijn. Nadat de vloer intensief is behandeld (matteren, sealen), zal de vloer uiteindelijk van nieuwe polymeerlagen worden voorzien.

Recoaten is een tijdrovende en intensieve behandeling en kan uitsluitend door een vloerspecialist als Hogenet worden uitgevoerd. Wanneer er gekozen wordt voor een recoatbehandeling is het noodzakelijk dat de gehele ruimte leeg is.


Meer informatie

Wilt u meer informatie over onze behandelingen op linoleum ontvangen?

Neem hiervoor dan geheel vrijblijvend contact met ons op via 0316-220242 of stuur een e-mail via de contactpagina.

U kunt ook via het offerteaanvraagformulier een vrijblijvende prijsindicatie ontvangen of een foto van uw vloer sturen. Wij geven u dan direct gratis een deskundig advies. 

Terug

Twitter

Snelle service

Directe lijnen en snel direct geholpen worden. Daar streeft Hogenet naar. Wij zijn vrijwel altijd bereikbaar en meestal kan een klus dezelfde week nog worden uitgevoerd. Voor spoedklussen geldt, vandaag gebeld, uiterlijk morgen uitgevoerd. Dit alles zonder dat dit ten koste gaat van de kwaliteit.

Dat is de service die wij aan onze klanten leveren. Tel daarbij de jarenlange ervaring en de kennis van partijen als Dr. Schutz op en de ideale combinatie is aanwezig.

Contactgegevens

Endepoelstraat 24
6942 GL Didam
0316 220242
www.hogenet.nl‎

E-mailadres
info@hogenet.nl