Industrievloer

Hogenet heeft net als de meeste vloerspecialisten machines die op kleine en middelgroteIndustriële waterzuiger
oppervlakken prima van toepassing zijn.

Grote machines

Hogenet beschikt echter ook over machines die op grote oppervlakten zoals industrievloeren perfect uit de voeten te kunnen. Met behulp van grote machines kunnen grote oppervlakten op de snelste manier worden gereinigd. Onze grote schrobmachine doet het schrobwerk, de schrob-zuigmachine schrobt een laatste keer en zuigt de grote hoeveelheden vervuild water op, waarna een industriewaterzuiger assisteert en het zuigwerk aan de zijkanten afmaakt. 

Met afmetingen van bijna 1,5 meter hoog en bijna 1,5 lang zijn dit dé krachtige oplossingen voor het behandelen van grote oppervlakten als industrievloeren. 

 

Industrievloer voor

Voor

Industrievloer na

Na

 

Vervuilde industrievloeren

Industrievloeren zien er na verloop van jaren slechter uit, door onder andere heftruckstrepen en andere vervuiling. Met behulp van de professionele machines zijn de industriële vloeren geen uitdaging voor Hogenet. Sterk vervuilde betonnen en pvc-vloeren worden met het grote materieel en de krachtige reinigingsproducten zeer effectief en grondig gereinigd.  


Meer informatie

Wilt u meer informatie over onze behandelingen op industrievloeren ontvangen?

Neem hiervoor dan geheel vrijblijvend contact met ons op via 0316-220242 of stuur een e-mail via de contactpagina.

U kunt ook via het offerteaanvraagformulier een vrijblijvende prijsindicatie ontvangen of een foto van uw vloer sturen. Wij geven u dan direct gratis een deskundig advies. 

Terug

Twitter

Snelle service

Directe lijnen en snel direct geholpen worden. Daar streeft Hogenet naar. Wij zijn vrijwel altijd bereikbaar en meestal kan een klus dezelfde week nog worden uitgevoerd. Voor spoedklussen geldt, vandaag gebeld, uiterlijk morgen uitgevoerd. Dit alles zonder dat dit ten koste gaat van de kwaliteit.

Dat is de service die wij aan onze klanten leveren. Tel daarbij de jarenlange ervaring en de kennis van partijen als Dr. Schutz op en de ideale combinatie is aanwezig.

Contactgegevens

Endepoelstraat 24
6942 GL Didam
0316 220242
www.hogenet.nl‎

E-mailadres
info@hogenet.nl