Grindvloer

Een grindvloer is een vloer die uit talloze kleine steentjes bestaat. Het is dankzij de losse opbouw zeer goed mogelijk allerlei mooie kleur-patronen aan te brengen in grindvloeren. De steentjes worden met epoxyhars en verharder aan elkaar geplakt en worden in de meeste gevallen met een gelijksoortige coating afgedekt. Er bestaan open en dichte grindvloeren.

Behandeling

Grindreiniging

Reiniging met Hydro Force SX-12-machine

Een grindvloer vereist ander onderhoud dan een ‘normale’ vloer. Wekelijks stofzuigen zorgt ervoor dat het stof zich niet al te dik kan ophopen in de poriën. De meeste vlekken zijn eenvoudig op te ruimen, wanneer er niet te lang wordt gewacht met handelen. Omdat een grindvloer vanwege zijn open structuur flink wat vuil verzamelt, is er eens per jaar een grote schoonmaak nodig. Hierbij is een reiniging door een specialist als Hogenet, specialist in vloer- en tapijtreiniging de juiste keuze.

Wanneer de vloer toe is aan een grondige reiniging, kan de vloer met behulp van de Hydro-Force SX-12 gereinigd worden. Met deze methode wordt water onder hoge druk (4 bar) ingespoten en direct weer vacuüm opgezogen. Dit in tegenstelling tot een gewone waterzuiger, waar slechts 40 tot 60% van het water wordt opgezogen. Doordat vrijwel al het water wordt opgenomen is de vloer hierna bijna meteen beloopbaar.

Dichtzetten open grindvloer

Bij een open grindvloer is het grind niet afgedekt met een toplaag. Hierdoor is de vloer veel gevoeliger voor vuilophoping en is de vloer ook moeilijker te onderhouden. Het is mogelijk om door Hogenet een open vloer dicht te laten sealen. Deze eenmalige behandeling zorgt ervoor dat de open poriën worden gedicht. Door het sealen van de grindvloer zal de vloer geen vloer meer ophopen en is dus eenvoudig te onderhouden. 

Welke behandeling u ook kiest, met Hogenet als partner bent u verzekerd van een uitstekend resultaat.


Meer informatie

Wilt u meer informatie over onze behandelingen op grindvloeren ontvangen?

Neem hiervoor dan geheel vrijblijvend contact met ons op via 0316-220242 of stuur een e-mail via de contactpagina.

U kunt ook via het offerteaanvraagformulier een vrijblijvende prijsindicatie ontvangen of een foto van uw vloer sturen. Wij geven u dan direct gratis een deskundig advies. 

Terug

Twitter

Snelle service

Directe lijnen en snel direct geholpen worden. Daar streeft Hogenet naar. Wij zijn vrijwel altijd bereikbaar en meestal kan een klus dezelfde week nog worden uitgevoerd. Voor spoedklussen geldt, vandaag gebeld, uiterlijk morgen uitgevoerd. Dit alles zonder dat dit ten koste gaat van de kwaliteit.

Dat is de service die wij aan onze klanten leveren. Tel daarbij de jarenlange ervaring en de kennis van partijen als Dr. Schutz op en de ideale combinatie is aanwezig.

Contactgegevens

Endepoelstraat 24
6942 GL Didam
0316 220242
www.hogenet.nl‎

E-mailadres
info@hogenet.nl