Hogenet preferred applicator Dr. Schutz

Auteur Mike Hogenkamp Op 20 December 2013

cleanHogenet, specialist in vloer- en tapijtreiniging is preferred applicator van Dr. Schutz! 

Onze medewerkers hebben met succes een praktijk- en theoriecursus doorlopen, waardoor Hogenet professionele toplagen van Dr. Schutz aan mag brengen. Dr. Schutz is een bedrijf dat zich heeft toegespitst op kwalitatief hoogwaardige vloerreinigers en beschermlagen in de vorm van polymeren en coatings.

Op de gerenoveerde oppervlakken biedt Dr. Schutz, wanneer de voorwaarden in acht zijn genomen, maar liefst drie jaar garantie tegen slijtage van de coating. Vraag naar de voorwaarden en geef uzelf de zekerheid van een langdurig beschermde vloer!

Let op: alleen Preferred Applicators als Hogenet mogen deze garantie van drie jaar afgeven!

 

Terug naar het nieuwsoverzicht

Twitter

Snelle service

Directe lijnen en snel direct geholpen worden. Daar streeft Hogenet naar. Wij zijn vrijwel altijd bereikbaar en meestal kan een klus dezelfde week nog worden uitgevoerd. Voor spoedklussen geldt, vandaag gebeld, uiterlijk morgen uitgevoerd. Dit alles zonder dat dit ten koste gaat van de kwaliteit.

Dat is de service die wij aan onze klanten leveren. Tel daarbij de jarenlange ervaring en de kennis van partijen als Dr. Schutz op en de ideale combinatie is aanwezig.

Contactgegevens

Endepoelstraat 24
6942 GL Didam
0316 220242
www.hogenet.nl‎

E-mailadres
info@hogenet.nl